Over ons en ons bedrijf

Op de foto ziet u Mike (links), André (midden) en Dean (rechts). André heeft Villa Gerbera in 2004 opgericht. Nadat hij in 1988 de fresia kwekerij van zijn vader overnam. Inmiddels zijn zoons Dean en Mike in het familiebedrijf gekomen. Nu wordt er gericht op duurzaam telen en hiermee een kwalitatief zeer hoog product leveren. Daarom is er gekozen om te specialiseren in alleen de grootbloemige gerbera. De gerbera is in veel verschillende verpakkingen en aantallen verkrijgbaar.

 

Al het water dat wordt gebruikt, wordt 100% hergebruikt binnen het bedrijf. Villa Gerbera wekt zelf energie op, en gebruikt alle bronnen die daarbij vrijkomen (CO2, warmte, elektriciteit). Zo gaat er niks verloren. Naast de eigen CO2, wordt ook de CO2 van de Rotterdamse industrie in de kas geblazen. De planten zijn de zonnepanelen van het bedrijf en zetten deze CO2 om in zuurstof. 

 

In 2017 is het bedrijf een nieuwe tak gestart, genaamd Villa Curcuma. Klik op de knop onder deze tekst om meer te weten te komen over Villa Curcuma.